تدریس هوافضا از مقدماتی تا پیشرفته در پایگاه تابستانی

کلاس های پژوهش پایگاه تابستانی در دبیرستان های دوره اول مجتمع علامه طباطبایی با ۴ رشته نجوم، رباتیک، هوافضا و نانو پیگیری می شود.

رشته هوافضا یکی از رشته های پرطرفدار در بین دانش آموزان است. هر سال مسابقات زیادی در گرایش های مختلف این رشته برگزار می شود که علامه ای ها در بسیاری از این مسابقات در رتبه های برتر قرار می گیرند. برای کسب عنوان در مسابقات، دانش پژوهان از تابستان کار خود را شروع می کنند.

باشگاه پژوهشی هوافضا در سال جاری مانند سال های گذشته برنامه های آموزشی تئوری و عملی را ترتیب داده است. در این باشگاه دانش آموزان مهارت های فنی و کارگاهی و مهارت های پژوهشی را کسب می کنند و سپس وسایل هوافضایی را می سازند. آنها همچنین با مواد اولیه، ابزار کارگاهی و ایمنی در کارگاه آشنا می شوند و الگوریتم اجرای یک طرح پژوهشی را می آموزند.

برای اجرای طرح های هوافضا ۴ سطح تعریف شده است که عبارتند از: مقدماتی، میانی، پیشرفته و آزاد.

در دوره مقدماتی مطالبی نظیر آشنایی با هواپیمای گلایدر، آشنایی با چوب بالسا و فوم های مدل سازی، برشکاری و سوهان کاری، مونتاژ هواپیما و آشنایی با پرواز هواپیما تدریس می شود.

در دوره میانی مباحث کمی تخصصی تر می شوند. هواپیمای گلایدر پرواز آزاد، راکت آبی مجهز به چتر و سکوی پرتاب، هاور کرافت رادیو کنترلی، کشتی هوایی کنترل پذیر و ربات های پرنده در این دوره به دانش آموزان آموزش داده می شود.

در دوره پیشرفته نیز مطالبی نظیر هواپیمای موتور دار، هاورکرافت پیشرفته، کشتی هوایی پیشرفته و قایق پرنده برای تدریس در نظر گرفته شده است. اما در دوره ازاد دانش آموزان طرح های ابداعی خود را مطرح می کنند و با راهنمایی و مشاوره دبیر، این طرح را پیاده می کنند.

گرایش های هوافضا جزو پژوهش های مهارت محور است و روی دست ورزی و مهارت ورزی دانش آموزان تاکید دارد.

اخبار پیشنهادی