تیم های پژوهشی علامه طباطبایی در جشنواره ابداعات و اخترات مسکو 2025 شرکت کردند

بازگشت از روسیه با ۱۰ مدال رنگی

تیم های پژوهشی مجتمع علامه طباطبایی ۱۰ مدال طلا و نقره از جشنواره ابداعات و اختراعات کشور روسیه (ارشمیدس ۲۰۲۵) کسب کردند. این مسابقات از ۲۶ اسفند تا ۳ فروردین ماه در شهر مسکو با حضور ۱۰ تیم از دبیرستان های دوره اول علامه طباطبایی – واحدهای میرداماد، آبشناسان، گلستان و پاسداران برگزار شد. ۷ تیم از علامه ای ها به صورت حضوری در این مسابقات شرکت داشت.

سه تیم از دبیرستان دوره اول علامه طباطبایی – واحد آبشناسان، در این مسابقات مدال طلا گرفتند. «آدرین علی زاده»، «امیرعلی کاکایی» و «سورنا شهلایی» با ارائه پروژۀ «نانو پوشش‌های ماندگارکننده محصولات غذایی» در این جشنواره موفق به کسب مدال طلا شدند.

«آرین کریمی»، «آتریداد آقا بابایی» و «امیرحسین احمدی» هم با مقالۀ «بایوسنسورهای دندانی» دومین مدال طلای آبشناسانی ها را به همراه «جایزه ویژه دانشگاه روسیه» کسب کردند.

پروژۀ «ربات سرآشپز» سومین مقالۀ طلای دانش آموزان واحد آبشناسان در این مسابقات بود که توسط  «سبحان بهبودی فرد»، «رادین ميرزایی»، «هونام امیرحسینی»، «محمدکیان لاسمی ایمنی»، «بردیا تقوی» و «پارسا مخبری» ارائه شد. پروژۀ این دانش آموزان جایزه ویژه سازمان Wiipa را هم به دست آورد.

چهارمین مدال طلای تیم های پژوهشی مجتمع علامه طباطبایی در این مسابقات را هم تیم دبیرستان دوره اول علامه طباطبایی – واحد میرداماد با پروژۀ «نانو در مهندسی بافت» به دست آورد. «آراد جمالی»، «اوستا هوشدار»، «هیراد صیاد» و «رادمهر دانش مقدم» اعضای این تیم بودند. این تیم جایزه Wiipa  را هم دریافت کرد.

تیم های پژوهشی مجتمع علامه طباطبایی از واحدهای پاسداران، آبشناسان و گلستان، ۶ مدال نقره هم از جشنواره ابداعات و اختراعات روسیه کسب کردند.

 تیم دبیرستان دوره اول واحد پاسداران، متشکل از «مهران منصوری»، «کیارش علی آبادی» و «سید علی موسوی» با پروژۀ «نانو کاتالیست» و تیم دبیرستان دوره اول واحد آبشناسان با حضور «حسان ذوالفنون»، «پرهام جعفری» و «آبتین محمد قزل ایاق» با پروژۀ «نانو در باتری‌های لیتیوم و سرب-اسید» از جشنواره ابداعات و اختراعات روسیه، دو مدال نقره گرفتند.

«حسین جهانشاهی»، «آرشا معتمدی» و «آرتین شاهچراغی» دانش آموزان واحد آبشناسان هم موفق شدند مدال نقره این جشنواره را کسب کنند. عنوان پروژۀ این دانش آموزان «نانو در کشاورزی» بود.

تیم دیگری از واحد آبشناسان با پروژۀ «نانو در تصفیه آب» مدال نقره و جایزۀ ویژه wippa را کسب کرد. در این تیم «امیرحسین بزان» و «محمد نجفی» حضور داشتند.

«کاربرد نانو در درمان سرطان و پزشکی» هم عنوان پروژۀ دیگری از دانش آموزان واحد آبشناسان در این جشنواره بود که موفق به کسب مدال نقره شد. «امیر علی ترک زاده»، «آرسس زارع»، «آرتین امیر تقوی» و «نیکان مولوی» اعضای این تیم بودند.

همچنین تیم مشترکی از واحدهای آبشناسان و گلستان متشکل از «مجید کریم زاده»، «محمد سجاد جوادی»، «کسری مقدم نیا» و «یارا محمدی» با پروژه طراحی چرخ تطبیق پذیر مریخ نورد مدال نقره کسب کردند.

گالری تصاویر حضور علامه ای ها در جشنواره ابداعات و اختراعات مسکو ۲۰۲۵ را «اینجا» تماشا کنید.

اخبار پیشنهادی