ربات هاي علامه اي تاييد صلاحيت شدند

تمامي تيم هاي رباتيك مدارس علامه طباطبايي با تایید کمیته فنی، به مرحله نهايي مسابقات بين المللي ربوكاپ “ايران اُپن” راه يافتند.

به گزارش واحد پژوهش مجتمع فرهنگي، آموزشي علامه طباطبايي، تمام تيم هاي رباتيك مدارس علامه طباطبايي با تاييد فيلم و گزارش فني از سوي كميته فني، به مرحله نهايي مسابقات بين المللي “ايران اُپن” راه يافتند. این رقابت ها سالانه، از ۱۴ تا ۱۸ فروردین ۱۳۹۶ در نمایشگاه بین المللی تهران برگزار می گردد. تيم هاي برگزيده اين مسابقات به مسابقات جهاني اعزام مي شوند. مسابقات جهاني رباتيك، سال آينده در كشور ژاپن برگزار مي شود. تيم رباتيك امداد فضاي مشتركِ مجتمع علامه طباطبايي، در مسابقات جهاني رباتيك امسال كه در كشور آلمان برگزار شد، در بخش ارائه فني به مقام اول رسيد.

تیم های ایرانی از سال ۱۳۸۲ از جمله فعال ترین تیم های ربوکاپ بوده اند. تعداد تیم های ایرانی سال به سال رو به افزایش بوده است. مسابقات “ربوکاپ آزاد ایران” محلی برای آماده سازی و تقویت تیم ها جهت شرکت در مسابقات جهانی رباتيك است. مسابقات “ایران اپن” به عنوان معتبرترین و بزرگترین مسابقات رباتیک کشور و منطقه، هر سال پذیرای ده ها تیم و صدها دانش آموز و دانشجوی نخبه، خلاق، توانا و پیشروی ایرانی و خارجی در بالاترین سطح علمی و عملی میباشد.

واحد پژوهش مجتمع فرهنگی-آموزشی علامه طباطبایی به منظور حضور موفق در مسابقات بین المللی ایران اپن ۲۰۱۷ با تشکیل تیم هایی در لیگ های ,CoSpace (Primary & Secondary)  ,Rescue B ,Rescue A Primary Soccer Light Weight, Soccer Open Weigh  Rescue Simulation, از مدارس مجتمع  فرهنگی آموزشی علامه طباطبایی طی سال تحصیلی کلاس هاي آموزشی برگزار كرد. تیم ها برای شرکت در این مسابقات ابتدا در سایت بین المللی ایران اپن پیش ثبت نام کرده و سپس فیلم و گزارش فنی ربات خود را جهت بررسی به کمیته فنی این رقابت ها ارسال کردند و کمیته فنی پس از بررسی فیلم و گزارش فنی ارسال شده صلاحیت تیم‌ها را جهت حضور در رقابت ها تایید کرد.

ربوکاپ يا جام جهانی ربات‌ها، يک پروژه بين‌المللی برای ارتقای هوش مصنوعی، رباتيک و ديگر زمينه‌های مرتبط است. فدراسيون جهانی ربوکاپ در تلاش است تا با طرح مسئله‌ای استاندارد که دامنه گستره آن تمامی فن آوری‌های موجود را به مشارکت و آزمون فرا می‌خواند به پرورش تحقيقات هوش مصنوعی و ربات‌های هوشمند بپردازد. برای اين که يک تيم از ربات‌ها در واقع بتوانند فوتبال بازی کنند فن آوری‌های گوناگونی بايد دخيل شوند، از جمله اصول طراحی عامل‌های خودکار، همکاری چند عامله، استفاده از استراتژی، تحليل و استدلال زمان واقعی، و ترکيب حس‌گر‌ها.

ربوکاپ محلی است برای آزمون يک تيم از ربات‌های هوشمند پرسرعت در محيطی پويا. ربوکاپ همچنين چارچوبی را برای تحقيق در جنبه‌های نرم‌افزاری خود فراهم کرده است. يکي از کاربردهای اصلی فن آوری‌های ربوکاپ جستجو و نجات در زمان وقوع بلايای طبيعی از جمله زلزله در مقياس وسيع است. ربوکاپ پروژه امداد ربوکاپ را به جهت ارتقای تحقيقات در زمينه مسايل اساسی اجتماعی شروع کرد و از اهداف اصلی آن استفاده مفيد از فن‌آوری برای کاهش خسارات جانی ناشی از وقوع بلايای طبيعی است.

* با اعضای تیم های رباتیک مجتمع فرهنگی، آموزشی علامه طباطبایی آشنا شوید:

اخبار پیشنهادی