پاسداران: دختران علامه ای بر سکوی دوم مسابقات خلیج فارس

 

اردیبهشت ۹۷ – تیم رباتیک دبیرستان دوره اول دخترانه مجتمع علامه طباطبایی- واحد پاسداران، مقام دوم لیگ مقدماتی مسابقات رباتیک «جام خلیج فارس» را در سطح شهر تهران را به دست آورد.

«مهدیه کریمی» از پایه نهم و «ژینا حسینی» و «بهاره ربیعی» از پایه هشتم، اعضای این تیم را تشکیل می­ دهند. دانش آموزان دبیرستان دوره اول دخترانه پاسداران با طراحی ربات سه کاره، دارای قابلیت کنترل دستی، حل مانع و تعقیب نور در این مسابقات شرکت کرده بودند.

«ژینا حسینی»، به نمایندگی از تیم شرکت کننده در مسابقات، در مورد برنامه کلاس پژوهشی واحد پاسداران گفت: « تمامی مباحث تئوری را از ابتدای سال با راهنمایی معلم خود، خانم زینب خدامردی، یاد گرفتیم. در ترم اول ربات مسیریاب ساختیم و ساخت ربات سه کاره در ترم دوم برایمان راحت تر بود چون با مفاهیم آشنایی بیشتری داشتیم.» وی از معاونت فرهنگی مدرسه تشکر کرد و با ابراز خوشحالی از کسب این مقام گفت: «این اتفاق موفقیت خوبی در پرونده آموزشی ماست و ما را به مباحث رباتیک علاقمند کرده است.»

دانش آموزان واحد پاسداران اسفند ۹۶ نیز  با ربات مسیریاب ساده و پیشرفته در مسابقات رباتیک جونیور کاپ شرکت کرده بودند. پنجمین دوره مسابقات رباتیک، ۶ اردیبهشت، در پژوهشسرای امیرکبیر منطقه سه آموزش و پرورش برگزار شد. دختران علامه­ ای پایه های هشتم و نهم واحد پاسداران در قالب دو تیم در این رویداد پژوهشی شرکت داشتند.

لینک کوتاه : https://alameh.ir/successes/%d9%be%d8%a7%d8%b3%d8%af%d8%a7%d8%b1%d8%a7%d9%86-%d8%af%d8%ae%d8%aa%d8%b1%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d9%84%d8%a7%d9%85%d9%87-%d8%a7%db%8c-%d8%a8%d8%b1-%d8%b3%da%a9%d9%88%db%8c-%d8%af%d9%88%d9%85-%d9%85%d8%b3/