دانش آموزان پیش دبستان و دبستان علامه طباطبایی – واحد تجریش با همفکری یکدیگر و با کمک معلمان خود یک نوع غذا و یا دسر را انتخاب و از یک روز قبل از مسابقه مواد مورد نظرشان را تهیه و آماده ی پخت کردند.
در این مسابقه گزینه هایی از قبیل طعم و مزه، بدیع بودن، زیبایی و سلیقه، صرفه جویی در مصرف و همکاری تیمی مورد آزمایش قرار گرفت.
دانش آموزان پیش دبستانی ها دسر کارامل، اولی ها سالاد میوه، دومی ها کیک پنیر و سبزی، سومی ها سالاد ماکارونی و چهارمی ها سالاد الویه را تدارک دیدند.
در ادامه نتایج مسابقه را مشاهده می کنید.
کسب مقام اول در بدیع بودن غذا : پیش دبستان و پایه دوم
کسب مقام اول در صرفه جویی : پایه اول
کسب مقام اول در طعم و مزه :پایه دوم و پایه چهارم
کسب مقام اول در زیبایی و سلیقه: پایه سوم و پایه چهارم
کسب مقام اول در همکاری :پیش دبستان و پایه اول
اخبار پیشنهادی