گروه تهیه غذای «هفت و نیم» هر روز با شعار «غذای سالم» غذای دانش آموزان متقاضی را تامین می کند.
سلامت و کیفیت غذا از مسائل کلیدی برای مسئولان مجتمع علامه طباطبایی در بخش تغذیه است. از این روست که گروه تهیه غذای «هفت و نیم» ملزم به رعایت تمامی استانداردهای لازم برای غذای دانش آموزی است.
به گفته مسئول هماهنگی گروه غذایی «هفت و نیم»، ایجاد فرهنگ زنجیره غذایی سالم هدف اصلی این مجموعه است که در ارائه غذای سالم، ایجاد اطمینان در خانوادهها نسبت به سلامت تغذیه دانشآموزان و ایجاد بستری مناسب در جامعه برای توجه به تغذیه سالم تجلی یافته است. استفاده از کارشناسان متخصص در امور تغذیه و بهداشت و استفاده از افراد با تجربه و حرفهای در تهیه و آمادهسازی و پخت غذا از راهبردهای گروه غذایی «هفت و نیم» است. فلسفه انتخاب نام «هفت و نیم» هم جالب است؛ چرا که از هفت و نیم صبح که به مدرسه میآییم، تا هفت و نیم ساعتی که در آنجا حضور داریم به غذاهای سالم و مقوی این گروه غذایی نیاز داریم.
«هفت و نیم» غذاهای متنوعی دارد. یک روز میتوان قارچ شکم پر سفارش داد و روز دیگر در جمع صمیمی دوستان چلو زعفرانی یا کباب بختیاری میل کرد. طعم غذاهای «هفت و نیم» همچون غذاهای خانگی است.
اخبار پیشنهادی