تهرانپارسی ها آشپز شدند

جشنواره «غذای محلی و سنتی» به مناسبت روز جهانی غذا در پیش دبستان و دبستان دخترانه علامه طباطبایی – واحد تهرانپارس برگزار شد. هدف از برگزاری این جشنواره، آشنایی دانش آموزان و خانواده هایشان با انواع غذاهای سنتی و روش پخت آن ها بود. شرکت کنندگان تا ۲۵ مهر فرصت داشتند غذایی را تهیه کرده و از روند آماده کردن آن عکس یا ویدیوی کوتاهی به معاون فرهنگی مدرسه بفرستند.

نفرات منتخب این جشنواره، پس از بررسی آثار ارسال شده، به شرح زیر اعلام شدند: «هبا سادات رضوی» از پایه سوم، «دلارام خیری» از پایه اول و «خانم نکوکرداران» دبیر ادبیات پایه پنجم و ششم.

مشارکت دانش آموزان تهرانپارسی ها در جشنواره هایی مانند آدرنالین، حافظ خوانی و برگزاری مسابقه های مناسبتی از دیگر فعالیت های فرهنگی این واحد است.

دانش آموزان تهرانپارسی با شرکت در هر فعالیت پرورشی یک ستاره دریافت می کنند. هر دانش آموزی که پنج ستاره کسب کند، جایزه ای دریافت می کند.

اخبار پیشنهادی